Kontakt

Værkstedet
En af arbejdsprocesserne

Åbningstider

Åbent kunstnerhjem og værksteder:
Vi har åbent i Pinsen fra lørdag den 30. maj til mandag den 1. juni kl. 10 – 17 og så begynder sommeren hvor vi har åbent hver tirsdag og fredag kl. 10 – 17.

Vi følger selvfølgelig regeringens anvisninger og passer på hinanden, vi har bl.a. sørget for håndsprit til vores besøgende og har flyttet dele af udstillingen ud i Jørns tørrelade. Max 2 besøgende i udstillingerne ad gangen, men vi har mange dejlige bænke rundt i haven, hvor den medbragte kaffe kan nydes, hvis der er lidt ventetid. Du er også meget velkommen til at aftale et tidspunkt for besøg på tlf. 20730955.
Har du brug for en strikkeskål eller andet fra min udstilling, kan jeg kontaktes på tlf. 20730955 eller mail ej.anderson@mail.dk så sender jeg selvfølgelig gerne. 

I perioden 1. juni. – 30. september – tirsdag og fredag kl. 10 – 17       

Passer vores åbningstider dig ikke er du altid velkommen til at kontakte mig, så åbner vi når det passer dig.

Kontakt

Jørn Anderson
Huggetvej 55
5400 Bogense
Tlf. 20 73 09 55
Mail: ej.anderson@mail.dk

https://www.instagram.com/andersonjorn/

https://www.facebook.com/joernanderson/

Du kan finde vejanvisning her

Vi arbejder på at blive selvforsynende og er begge inspireret af den nordiske stil.  Har du lyst til at følge lidt med i vores aktiviteter, åbningstider og opskrifter inspireret af egne råvarer – så tilmeld dig vores nyhedsbrev her: https://mailchi.mp/2d7cb843ffb7/csvar0s147